echo '
'; Меню Затваряне

Услуги

Монтаж и демонтаж на филтри и катализатори

Предлагаме монтаж и демонтаж на DPF филтри, FAP филтри и катализатори на автомобили, джипове, бусове, камиони, автобуси и селскостопанска техника.

Машинно почистване на FAP и DPF филтри

Може да се нуждаете от почистване на вашия DPF филтър поради следните причини:

  • Двигателят не работи оптимално и губи мощност;
  • Филтърът прекалено често се регенерира.
  • Повишава се разхода на гориво.

Ние имаме решение за вас! Предлагаме професионално почистване на DPF филтри за твърди частици в Пловдив.

МАШИННО ПОЧИСТВАНЕ НА КАТАЛИЗАТОРИ

Както при DPF и FAP филтрите, най-добрия начин за почистване на катализатори е машинното му почистване. За целта катализатора трябва да бъде демонтиран, след което да бъде почистен на машина. Това гарантира цялостно премахване на натрупаните сажди.

компютърна диагностика

Автомобилна компютърна диагностика в Пловдив от ПЕРФЕКТ СЕРВИЗ ПЛОВДИВ ЕООД

Наистина полезен аспект от наличието на компютър в автомобилите днес е неговата способност да сигнализира, че някой компонент в колата не функционира изправно. Повечето хора са запознати със светлината „engine-check“, която понякога се появява по време на пътуване. Тези светлини са начинът, по който компютърът сигнализира, че е открил необичайна грешка в работата на системите в автомобила.

Когато компютърът не може да коригира грешката, той изпраща предупредителна светлина, за да уведоми водача, че компютърната диагностика е необходима.

Ние сме тук, за да помогнем

ПЕРФЕКТ СЕРВИЗ ПЛОВДИВ има дългогодишен опит в работата с автомобилна компютърна диагностика. Ние инвестирахме сериозно в усъвършенствани диагностични инструменти и обширно обучение, за да диагностицираме проблема точно и да ремонтираме автомобила Ви до оптималното му работно състояние.

В нашият сервиз компютърната диагностика е безплатна!

ДЕНОНОЩНА Пътна помощ пловдив

Независимо дали става дума за авария или злополука, нашата пътна помощ е на разположение денонощно без прекъсване в цяла България. Тарифата ни е 0.50лв/км.

При необходимост от нашата денонощна пътна помощ, се обадете на:

0895 83 00 32 – Борислав Терзиев

За клиенти на сервиза, пътната помощ е безплатна!